Välkommen att vara med på scout i Öjersjö scoutkår! Vi har vår bas i Öjersjökyrkan och träffas oftast i den vackra naturen utanför kyrkan. Vi kör scout varje onsdag kl 18-19:30. Alla från åk 2 tom åk 8 är välkomna. Är du äldre är du välkommen som ledare! Vi är nästan alltid ute och eldar, täljer, grillar, klättrar, lagar mat och har det kul. Vi har regelbundna hajker och läger och gillar naturen!

Välkommen du också att vara med!

Vårtermin 2021
Pga av smittoläget och de skärpta riktlinjerna fördröjer vi terminsstart till efter sportlovet. Vi kommer köra några mindre aktiviteter i patrullerna under tiden med max 8 deltagare.

Hajk

Mer info kommer.

Om Öjersjö scout

Öjersjö scout tillhör SALT, som är en självständig barn- och ungdomsorganisation inom Svenska kyrkan. Du kan läsa mer om SALT här.

Terminsavgift 2021 är 250 kr. Faktureras via scoutnet senare i vår.

Kårchef: Per Malmberg

scout@ojersjokyrkan.se