Tillsammans med Saronkyrkan i Göteborg kör vi scout varje onsdag kl 18-19:30. Alla från åk 2 tom åk 7 är välkomna. Vi är nästan alltid ute och eldar, täljer, grillar, klättrar, lagar mat och har det kul. Vi har regelbundna hajker och läger och gillar naturen!

Välkommen du också att vara med!

Mer info finns på Sarons hemsida. Eller på scouterna.se.

Hösthajken 2019

Välkomen på hösthahajk 2019.

Välkommen till hajk! Vi startar 10:00 vid Finnsjögården (J4RP+22 Mölnlycke). Vi vandrar tillsammans runt sjön, fikar och äter medhavd lunch tillsammans. Hämtning av de som inte övernattar vid korsningen Lahallsvägen 150 (J4JC+C4 Mölnlycke) kl 15. Återträff i Saronkyrkan på söndagen till scoutinvigningen 11:00 för alla, samt föräldrar och syskon.

För de som vill i Räven och uppåt övernattar i Finnsjöns vindskydd. Vi lagar kvällsmat, och äter snacks. Efter frukost åker vi sedan tillsammans, med föräldrars hjälp, till scoutinvigningen11:00 i Saronkyrkan (MXV5+7F Gothenburg) på söndagen. Dit är föräldrar och syskon varmt välkomna också.

Packlista dagshajkare:

• lunch
  • fika
  • ca 1 liter dryck
  • varm dryck vid kallt väder
  • kåsa
  • kniv
  • kläder efter väder
  • vattentäta skor/stövlar
  • sittunderlägg
  • ryggsäck att bära själv under dagen

Packlista dag och natthajk (utöver dagshajks-saker):

• varm sovsäck
  • liggunderlag
  • kudde eller örngott + en tjocktröja
  • underställ att sova i
  • mössa, vantar
  • pannlampa
  • extra tröja till kvällen, andra extrakläder vid behov
  • scoutskjorta till invigningen (kan lämnas i bil vid start)
  • tandborste, tandkräm,
  • liten handduk
  • ryggsäck där allt får plats som du kan bära själv under dagen

Har du inte alla grejer? Kolla med en kompis eller din ledare så hjälps vi år att låna ihop det som behövs!

Anmäl dig här!