Öjersjökyrkan är en samarbetskyrka i Furulunds församling i Partille pastorat i Göteborgs stift. I Furulunds församling finns två samarbetskyrkor: Furulundskyrkan och Öjersjökyrkan. De två utgör tillsammans faktisk Sveriges enda samarbetsförsamling! Det är unikt och riktigt bra! Om vi får säga det själva…EFS och samarbetskyrkan präglar vilka vi är som kyrka. Läs gärna mer om vad EFS och samarbetskyrkan är för något under fliken Om kyrkan.

Öjersjökyrkans präst heter Anders-Petter Sjödin. Kyrkan ligger i Öjersjö i Partille kommun, öster om centrala Göteborg.

Frivillig i Öjersjö
Mycket av arbetet i Öjersjökyrkan sker genom insatser av frivilliga. Alla som är intresserade av att hjälpa till är välkomna. Frivilliginsatserna koordineras av EFS i Furulunds församling. Vill du vara med kontakta efs@ojersjokyrkan.se eller läs mer på denna sida.