Vill du vara med i en hemgrupp?

Vi i Öjersjökyrkan vill uppmuntra alla att vara med i en mindre kristen gemenskap vid sidan om Gudstjänsten. Vi har sett hur viktigt dessa grupper är och vad de har betytt
för dem som är med, inte minst under Covid pandemin. Hemgruppen ger oss möjlighet att mötas och lära känna andra i en mindre grupp på ca 5–10 personer. Där finns det plats för samtal om livet, skratt, bön, lovsång, gemenskap och fördjupning i kristen tro. En plats att helt enkelt dela livet med några andra mitt i vardagen. Det finns möjlighet att upptäcka och utveckla sina personliga och andliga gåvor samt upptäcka och växa i sin relation med Gud. Hemgruppens form passar alla åldrar, både för den som är ny i tron och för den som har varit kristen i många år. Vi startar nya hemgrupper så fort det behövs så att alla ska få en chans att vara med.

Vill du vara med i en hemgrupp?

Kontakta då: Pamela Sjödin-Campbell eller IngaLill Sandwing

Pamela 0702-76 77 50

IngaLill 0702-00 76 64

Du kan också mejla till: hemgrupp@ojersjokyrkan.se