En kurs om kristen tro. Mat, föredrag och samtal i mindre grupp. Start den 17 september i Öjersjökyrkan. Det går även bra att ansluta 1 och 8 oktober.

 

Vad är meningen med livet? Finns Gud? Hur ber man?

Det är några av de frågor vi tar upp under en Alphakurs, som över 100 000 svenskar har gått. Alpha är en grundkurs i kristen tro där det finns plats för dina tankar, frågor och funderingar.
Vi Corona-säkrar med avstånd mm! Du tvättar händerna, och stannar hemma om du är sjuk!

 

Alpha består av tre delar:
Vi börjar alltid med att äta tillsammans. Sedan talar någon över ett ämne, och därefter sitter vi i mindre grupper och pratar, tillsammans med en samtalsledare.

 

Det var fantastiskt att få sitta ner i små grupper och prata om de nära ämnena i livet. Det finns liksom inga andra forum för det. Det kändes tryggt. Man pratar ju inte om sådant med vem som helst.

Alphakurs-deltagare

 

Alla frågor får ställas! Miljön är otvungen och öppen. Du behöver inte hålla med om något, men du får möjlighet att upptäcka kristen tro. En Alphakväll börjar 18.30 med måltiden och slutar kl 21.00.

Första gången är en prova-på-kväll då vi äter tillsammans och lyssnar på ett föredrag.

 

Kurs-start? Alphakursen startar 16 september kl. 18:30 – hör av dig till Anders-Petter Sjödin (uppgifter nedan) om du är intresserad!

Kostnad: Själva kursen är gratis. Maten är till självkostnadspris, och första gången bjuder vi på mat. Du har möjlighet att köpa kursbok för 100 kr om du vill. Helgen med övernattning kostar 300 kr.

 

Kontakt och anmälan
Anders-Petter Sjödin, präst
0702-47 17 02
anders-petter.sjodin@svenskakyrkan.se

Gärna sms – ring gärna om du har frågor!
Det går även bra att dyka upp oanmäld till informationskvällen.