Lördag 4 maj kl 9 – 17 Öjersjökyrkan

En dag för kreativitet och att få hämta andan… -med möjlighet att plantera, skapa genom pyssel, promenera i de vackra omgivningarna, enskilt samtal, mässa, äta gott och bara vila i kyrkorummet. En dag då vi får chans att vårda helheten – ande, kropp och själ.

Det kommer att finnas möjlighet att köpa till extra pysselmaterial och det går även bra att ta med eget om så önskas. Dagen tillbringas inte i tystnad men för den som önskar finns det möjlighet till tystnad under del av dagen.

Medverkande: Diakoner Elisabeth Thorsén och Stina Gustavsson (Borås)

Kostnad 200:-. För och eftermiddagsfika samt lunch ingår.

Info och anmälan: senast 26 april till Elisabeth – elisabeth.thorsen@svenskakyrkan.se eller 031 – 3404253 Begränsat antal deltagare

Feel Go(o)d Day

Notice: Trying to get property of non-object in /www/webvol5/i9/4crapw0ddrrn8zw/efsfurulund.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/comments/comments.php on line 280

Notice: Trying to get property of non-object in /www/webvol5/i9/4crapw0ddrrn8zw/efsfurulund.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/comments/comments.php on line 298